HTML Error

Moderators: John@sos, charlesp, Charles uk, RickUK, Petergalileo

Post Reply
User avatar
Collector Inspector
Posts: 3971
Joined: Sun Jun 29, 2008 4:32 am
Location: Perth Western Australia
Contact:

HTML Error

Post by Collector Inspector » Wed Jan 04, 2017 9:45 am

Happens most times I try attaching images to a post.....rather annoying. About last 12 months or so..........SOS is the only site with this error display.

Latest version Firefox with settings to make it easy uploading
Plenty of RAM available
CPUs Cruising with a slight waft of blue smoke rising from the wake
Images are very conservative size wise.
Images are from a folder away from the desktop.
Although outdated already the AU Fiber connection and account through iiNet is A1

I end up editing so many times to get multiple pics uploaded.

Please, do not say "Use Explorer" as I will just cry.

BnC
A chicken is one egg's way of becoming others

User avatar
Nudge
Posts: 792
Joined: Sun Feb 15, 2015 2:43 am
Location: Auckland, New Zealand

Re: HTML Error

Post by Nudge » Wed Jan 04, 2017 8:57 pm

Please, do not say "Use Explorer" as I will just cry.
Try Chrome then! :mrgreen:
I cant say that I have that problem.... most of the time I use photo bucket so everyone can see the pic, logged in or not. (I understand why you may not want to do that)
"THE KING OF BLING"!
Is it better to over think, than not think at all?

User avatar
Charles uk
Posts: 4744
Joined: Wed Feb 27, 2008 4:38 pm
Location: Maidenhead Berks UK

Re: HTML Error

Post by Charles uk » Wed Jan 04, 2017 11:18 pm

Anyone else suffering from this problem?

So we can establish if this is a Bruce computer problem or an SOS glitch.
Make it idiot proof and someone will make a better idiot.

User avatar
Hugz
Posts: 3249
Joined: Wed Mar 14, 2007 4:41 am
Location: Sydney

Re: HTML Error

Post by Hugz » Thu Jan 05, 2017 2:14 am

Yep, I have shocking problems too. Sometimes It can take up to 10 ten times to load a pic. When I was doing the Australian Distributor thread it was driving me nuts. Eventually it will go through. Just tried then and same message as Bruce. I use Firefox and window 7 and use NBN (fibre optic network) so have heaps of speed and data my end.

User avatar
Petergalileo
Posts: 38
Joined: Fri Oct 14, 2011 2:57 am
Location: Clacton-on-Sea, Essex, United Kingdom
Contact:

Re: HTML Error

Post by Petergalileo » Fri Jan 06, 2017 11:53 am

Just testing...
40 series head gaskets_small.jpg
good used amal 2 jet carb.jpg
century crankcase.jpg
102cc piston rings.jpg
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Petergalileo - SOS Webmaster

webmaster@saving-old-seagulls.co.uk

User avatar
Petergalileo
Posts: 38
Joined: Fri Oct 14, 2011 2:57 am
Location: Clacton-on-Sea, Essex, United Kingdom
Contact:

Re: HTML Error

Post by Petergalileo » Fri Jan 06, 2017 11:56 am

is this error in any particular forum ?
what sort of html error are you getting ? 404 ?

And never use internet explorer...although microshaft edge seems pretty good...I only use chrome

Peter

User avatar
Collector Inspector
Posts: 3971
Joined: Sun Jun 29, 2008 4:32 am
Location: Perth Western Australia
Contact:

Re: HTML Error

Post by Collector Inspector » Sat Jan 07, 2017 6:46 am

This is the error message....does not give a lot of detail.

https://pageshot.net/kNyIvIRNoBDG3dNp/w ... ulls.co.uk

It is only when trying to attach pictures. Sometimes it happens for all and sometimes just for the first pic in a group attach....

This message only happens for SOS

BnC
A chicken is one egg's way of becoming others

User avatar
Collector Inspector
Posts: 3971
Joined: Sun Jun 29, 2008 4:32 am
Location: Perth Western Australia
Contact:

Re: HTML Error

Post by Collector Inspector » Sat Jan 07, 2017 7:29 am

I tried my work computer in the home office........No problem.

It is my laptop.

20140903_110412.jpg
20140804_133510.jpg
20140504_124905.jpg
20140820_152411.jpg
20140820_152434.jpg
BnC[/color][/b]
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
A chicken is one egg's way of becoming others

User avatar
Hugz
Posts: 3249
Joined: Wed Mar 14, 2007 4:41 am
Location: Sydney

Re: HTML Error

Post by Hugz » Sat Jan 07, 2017 11:58 am

Just used my Android: Worked fine.
1483786787613.jpg
Lap top is a problem.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

User avatar
Nudge
Posts: 792
Joined: Sun Feb 15, 2015 2:43 am
Location: Auckland, New Zealand

Re: HTML Error

Post by Nudge » Sun Jan 08, 2017 9:23 am

Just testing.
Windows 10 Chrome desk top PC
IMG_0469.JPG
IMG_0449.JPG
IMG_0351.JPG
IMG_0032.JPG

I have edited the thread to say I had no problems posting these pics
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
"THE KING OF BLING"!
Is it better to over think, than not think at all?

User avatar
Petergalileo
Posts: 38
Joined: Fri Oct 14, 2011 2:57 am
Location: Clacton-on-Sea, Essex, United Kingdom
Contact:

Re: HTML Error

Post by Petergalileo » Mon Jan 09, 2017 5:05 pm

This seems to be an error with the forum software, not sure when the team who issue updates will fix it, I will keep an eye out
Petergalileo - SOS Webmaster

webmaster@saving-old-seagulls.co.uk

User avatar
Collector Inspector
Posts: 3971
Joined: Sun Jun 29, 2008 4:32 am
Location: Perth Western Australia
Contact:

Re: HTML Error

Post by Collector Inspector » Wed Jan 25, 2017 7:49 am

Just an update in that I am now loading two random pics before the the ones I want on a post. Say I want 3 pics.......I upload five as I said the first two as well in a cntrl+shift selection.

BnC
A chicken is one egg's way of becoming others

User avatar
Collector Inspector
Posts: 3971
Joined: Sun Jun 29, 2008 4:32 am
Location: Perth Western Australia
Contact:

Re: HTML Error

Post by Collector Inspector » Mon Mar 13, 2017 10:02 am

OK just now.......

I waited after selecting images to attach for a while. I then attached with no problems.

My RAM or a buffer my laptop.

Sorted for me I think aye!

BnC
A chicken is one egg's way of becoming others

Post Reply